INOFOLIC Pulver


Billedet kan afvige fra produktet!
Produktnummer: 
DK08226583
Mængde: 
60St
Netto mængde: 
112g
Producent : 
Nutrilinea srl

Producent-Informationer


EUR  65,70
Pris pr 100 ml/100 g :  EUR 58,66 / 100g
Inkl. moms
Tilgængelighed:  verfügbar
Mængde:  

Breve med myo-Inositol og folsyre

Myo-Inositol spiller en vigtig rolle i kroppens celler som en second messenger i signaltransduktion. Det er en naturlig del af kosten, og findes i mange dyre- og plantearters væv. I særlige tilfælde kan behovet for myo-Inositol være forhøjet. Forekommer bl.a. i: hvidt brød, svesker, cantaloupe meloner, appelsiner og mandler.

Effekten af Myo-Inositol, som kosttilskud,er i kliniske forsøg blev undersøgt hos kvinder med hormonelle ubalancer, acne, hirsutisme, uregelmæssig menstruationscyklus og nedsat fertilitet.

Folsyre er det vigtige vitamin B9, som er nødvendigt for celledeling og dannelse af blod. Under graviditeten bidrager det til den normale vækst af vævet i livmoderen. For lavt indtag af folsyre er en risikofaktor for at barnet udvikler neuralrørsdefekter.

Derfor er det vigtigt at sikre tilstrækkelig forsyning af folsyre allerede når graviditetsønske opstår. Da kroppen ikke selv kan producere folsyre, skal det tilføres udefra. To breve dagligt dækker behovet på 400 mikrogram. (200% NRV).

Forekommer bl.a. i: broccoli, spinat, salat, tomater, hvedekim, gær, æg og nødder.

Anbefalet indtagelsesmåde: Indholdet af et brev opløses i et glas vand og drikkes. Smagen er neutral. Man kan begynde på Inofolic når som helst. Det kan indtages når som helst på dagen, dog ikke i forbindelse med måltider (min. 30 min. før/efter måltider), gerne lige efter man er stået op eller lige før man går i seng. Inofolic bør anvendes mindst 3 måneder for at opnå synlige resultater. Anbefalet dosering er 2 breve pr. dag. Afvigelse fra dosering eller behandlingstid bør drøftes med en læge eller apoteker.

Fri for laktose, gluten, gelatine og aromastoffer. Er også velegnet til vegetarer og veganere.

Opbevares utilgængeligt for børn. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Udløbsdatoen refererer til et korrekt opbevaret produkt. Opbevares på et tørt, koldt og mørkt sted.

Læs altid indlægssedlen i pakningen før brug.
Hvad angår risiko og bivirkninger af medikamenter: Spørg din læge eller din apoteker!
Verzehrempfehlung:
2 breve pr. dag. Et brev opløst i et glas vand indtages morgen og aften.
Nährwerttabelle anzeigen
Nahrungsergänzungsmittel sind kein Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Ernährung und eine gesunde Lebensweise. Die angegebene empfohlene tägliche Verzehrsmenge darf nicht überschritten werden.
Bei Raumtemperatur, trocken, stets verschlossen und außerhalb der Reichweite von Kindern lagern.

Andre kunder købte også

Lær også disse produkter at kende