welchen_banner_anzeigen = ""
welchen_banner_anzeigen = ""

Lovpligtige oplysninger

Apotheke Zur Rose

Inhaber Ulrich Nachtsheim
Thüringer Straße 29
06112 Halle (Saale)

Telefonnummer kundeservice:
00800 - 80 80 70 70*

E-mailadresser:
service@apo-rot-international.dk

CVR-nr. i henhold til § 27 a i den tyske lov omsætningsafgift: DE168009652 kompetent skatteforvaltning: Finanzamt Halle (skatteforvaltningen Halle)

Europa-Kommissionens platform for online tvistbilæggelse: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Vi er hverken forpligtet eller villig til at deltage i en tvistbilæggelse ved en forbrugermæglingsinstitution.

Ansvarlig(e) ifølge § 55, stk. 2 i den tyske medielov RStV:
Ulrich Nachtsheim, Thüringer Straße 29, 06112 Halle (Saale)

Kompetent tilsynsmyndighed:
Landesverwaltungsamt Sachsen-Anhalt
Referat Gesundheitswesen, Pharmazie
Ernst-Kamieth-Straße 2
06112 Halle (Saale)
DEUTSCHLAND

Lovmæssig stillingsbetegnelse:
Apoteker, titel tildelt i Tyskland
Apoteker forordning: http://www.gesetze-im-internet.de/apobetro_1987/

Det kompetente apotekerkammer:
Apothekerkammer Sachsen-Anhalt
Doctor-Eisenbart-Ring 2
39120 Magdeburg
DEUTSCHLAND

Professionel kode for apotekere: https://www.ak-sa.de/service/materialien-und-vorlagen/dokument.html?idfile=4ee4b060-d5a4-7d61-b9c9-581b02834612

lov apotek: http://www.gesetze-im-internet.de/apog/

Hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer i forbindelse med databeskyttelse, kan du henvende dig til vores interne databeskyttelsesrådgiver.

Frank Hillmer
Ekstern databeskyttelsesrådgiver
Samarbejdspartner med TÜV SÜD Sec-IT GmbH
Telefon: +49 341 308246780
E-mail: frank.hillmer@partner.tuev-sued.de

SIKKER Datenschutz & Compliance
Emilienstr. 15
04107 Leipzig
Deutschland

Juridisk meddelelse

Ansvarlig for indhold

Informationerne på denne hjemmeside er uforpligtende og tjener udelukkende som almindelig information. Informationerne er blevet omhyggeligt udarbejdet, men det kan ikke fuldstændig udelukkes, at der opstår fejl. Brug af denne hjemmeside er derfor på brugerens eget ansvar. apo-rot international - en onlinebutik fra Apotheke Zur Rose påtager sig intet ansvar for skader, som evt. opstår på baggrund af brug af hjemmesidens indhold.


Frem for alt kan disse informationer under ingen omstændigheder erstatte en professionel medicinsk behandling og farmaceutisk rådgivning af en læge eller apoteker. Informationerne på denne hjemmeside må og kan ikke anvendes til at stille egne diagnoser eller til at udvælge og anvende behandlingsmetoder. apo-rot international - en onlinebutik fra Apotheke Zur Rose anbefaler at opsøge en læge eller tage kontakt til en af vores apotekere og påtager sig i øvrigt intet ansvar for kundens brug af medikamenterne.


Ansvar for links til andre hjemmesider

På denne hjemmeside er der links til andre sider på internettet. apo-rot international - en onlinebutik fra Apotheke Zur Rose gør opmærksom på, at de ikke har indflydelse på indholdet af siderne, som der linkes til, og heller ikke har indflydelse på, om ejerne af hjemmesiderne overholder alle lovmæssige forskrifter og fremfor alt de pågældende databeskyttelsesregler.

apo-rot international - en onlinebutik fra Apotheke Zur Rose har som udbyder af eget indhold, som beskrevet ovenfor, et begrænset ansvar. Herfra adskiller indholdet sig, der stilles til rådighed af eksterne hjemmesider, som der linkes til. Der kan ikke påtages noget ansvar for aktualiteten, rigtigheden, fuldstændigheden eller kvaliteten af informationerne, som stilles til rådighed på disse sider. Af den grund tager apo-rot international - en onlinebutik fra Apotheke Zur Rose udtrykkeligt afstand fra alt indhold på sider, som der linkes til. Det er alene udbyderen af disse sider, som er ansvarlig for indholdet.


Privatlivspolitik for apo-rot international – en onlinebutik fra Apotheke Zur Rose


Oplysninger om tvistbilæggelsesinstitutioner

Information om onlinetvistbilæggelsesinstitutioner i EU: EU-kommissionen har oprettet en internetplatform til udenretslig tvistbilæggelse, som er opstået på baggrund af online købs- og tjenesteydelsesaftaler. Platformen til udenretslig tvistbilæggelse finder du under følgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Vi er hverken forpligtet eller villig til at deltage i en tvistbilæggelse ved en forbrugermæglingsinstitution.

*Gratis. Hertil kan komme landespecifikke omkostninger