Lovpligtige oplysninger

apo-rot® er et registreret varemærke fra Apotheke am Rothenbaum

Bopælsadresse

apo-rot Versandapotheke
Postfach 57 05 48
22774 Hamburg
Apotek Apotheke am Rothenbaum Birgit Dumke e.K.
Gade Rothenbaumchaussee 76
Telefon +49 40 533089-240
Fax +49 40 533089-139
E-mail info@apo-rot.dk
Postnummer 20148 Hamburg
Indehaver Birgit Dumke
Jobbeskrivelse Farmaceut for almen farmaci og ernæringslære.
Apotekertilladelse erhvervet hos Hamburg
Kammer medlemskab Apotekforening Hamburg
Tilsynsmyndighed Tilsynsmyndighed for socialvæsen,familie, sundhed og forbrugerrettigheder
Profession Handelskammer HH
Virksomhedsregister HRA101086 Amtsgericht Hamburg
CVR nummer DE 225237237
Distributionsleder Christian Strauch
Hjemmesiden er designet af SavIT GmbH

Lovpligtige oplysninger

Ansvarlig for indhold

Informationerne på denne hjemmeside er kun almene og uforbindende oplysninger. De er blevet skrevet efter bedste viden, men måske ikke fejlfrit. Derfor sker benyttelse på eget ansvar. apo-rot hæfter ikke for skader der eventuelt kan opstå ved brug af indholdet på hjemmesiden.

Vores informationer kan ikke erstatte en lægelig rådgivning. Vores informationer online må ikke anvendes til selvdiagnosticering eller egne behandlingsmetoder. apo-rot anbefaler altid læge- eller apotekerkontakt og rådgivning. Vi hæfter ikke for kundernes brug og anvendelse af medicin.

Ansvar for link til andre websites

På denne hjemmeside er der links til andre websites. apo-rot gør opmærksom på at vi ikke har indflydelse på indholdet og at ansvaret udelukkende ligger ved den enkelte udbyder.

apo-rot er kun begrænset ansvarlig for indholdet på siden. Vi garanterer ikke for indholdet på eksterne link til andre hjemmesider. Vi hæfter ikke for rigtigheden eller kvaliteten af informationer på disse sider. apo-rot er ikke ansvarlig for unøjagtigheder eller fejl på link til andre websites.

apo-rot Privacy Policy

Information til stridsspørgsmål

Information zur Online-Streitbeilegungstelle der EU: Die EU-Kommission hat eine Internetplattform zur außergerichtlichen Beilegung von Streitigkeiten bereitgestellt, die aus online abgeschlossenen Kauf- und Dienstleistungsverträgen erwachsen. Diese OS-Plattform ist unter folgendem Link zu erreichen: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Information nach dem Verbraucherstreitbeilegungsgesetz (VSBG): Die Apotheke am Rothenbaum Birgit Dumke e.K. nimmt nicht an Streitbeilegungsverfahren vor Verbraucherschlichtungsstellen teil.