Om os

apo–rot viser profil – Vores koncept: apotekertradition med innovationskraft
Din sundhed er det vigtigste i vores verden. Vi er overbevist om at det ikke skal være et privileg at være – og forblive sund. Vores koncept består af tre faktorer: apotekertradition Ð innovationskraft og vore medarbejdere. Grundtanken er at med kvalificerede medarbejdere kan vi udbygge og forene tanken om traditionel apotekerhandel med den florerende internethandel. Hvad nytte har du af det? Du får den gode apotekerkvalitet, uden dyre apotekerpriser. Da vi ud fra denne kombination kan kombinere fordelagtige priser med god service, forbedrer vi din chance for at forblive sund og rask til en fair pris.

Vores servicetilbud til dig
Ekstra stort varesortiment med en god kvalitet til en fornuftig pris.
Vi kan tilbyde mere end 200.000 artikler. Håndskøbsmedicin,lægemidler, homøopatiske midler, kosmetik, pleje og dyreartikler. De mest solgte artikler har vi på lager i vores logistikcentrum i Hamburg–Bahrenfeld , og skulle vi ikke have din ønskede artikel, bestiller vi den gerne til dig. Alle produkter er originalt pakkede varer med tillægsseddel.
Det bedste af det hele.....ved hele sortimentet er vi op til 55% billigere end på apoteket.

Sikkerhed og kvalitet har højeste prioritet
Din sundhed er det vigtigste. Derfor kontrollerer vi din bestilling på en særlig måde.
Vores farmaceutisk uddannede personale tester din bestilling, så der ikke er risiko for bi–eller vekselvirkninger. Først herefter bliver den frigivet til forsendelse.
At du kan være på den sikre side, derfor har sundhedsministeriet indført DIMDI–seglet,som du kan finde på vores startside. Det kendetegner sikre og seriøse internetapoteker og giver dig mere forbrugerbeskyttelse.

apo–rot produkter
Apotekerprodukter fra vores egen produktion exklusivt til dig

Vi fremstiller også egne produkter, der beviser at apoteker–kvalitet ikke behøver at være dyre. F.eks plejemidler til kontaktlinser, håndkøbs–smertemidler eller en plejende håndcreme, med vores egne mærker tilbyder vi højeste kvalitet til en god apo–rot pris.