welchen_banner_anzeigen = ""
welchen_banner_anzeigen = ""

Om os

apo-rot international - en onlinebutik fra Apotheke Zur Rose

Vi tilbyder Dem et omfattende originalt sortiment; håndkøbsmedicin og lægemidler, homøopatiske såvel som naturlæge- samt alternativ medicin. Hos os finder De også et omfattende sortiment indenfor kosmetik og kropspleje fra diverse producenter.

Vi sikrer, at de ønskede produkter bliver leveret hurtigt og diskret til Deres hjem.

Hos apo-rot international - en onlinebutik fra Apotheke Zur Rose, tager farmaceuten samt det resterende fagpersonale sig tid til at drøfte Deres sundhed. Hver bestilling er omhyggeligt testet før den bliver sendt afsted. Onlineapoteket er ledet under farmaceuten fru Grimm, som har et team af erfarne medarbejdere til rådighed, der tilsammen har mange års erhvervserfaring samt stor viden indenfor medicinalindustrien. Hos onlineapoteket tilbyder vi Dem selvfølgelig lave, kundevenlige priser og sender håndkøbsmedikamenter med posten så hurtigt som muligt.

Hos apo-rot international - en onlinebutik fra Apotheke Zur Rose kan De være sikker på kun at modtage varer fra den pågældende producent. Apotheke Zur Rose overholder, som et autoriseret og officielt offentlig- og postordre apotekers stramme juridisk definerede og kontrollerede indkøbskanaler, præcis som hvert autoriseret apotek i Tyskland, deres bidrag til narkotikasikkerhed.

1. UVP (vejledende udsalgspris)
2. Apotekets vejledende udsalgspris (AVP) = den fastlagte salgspris i henhold til den tyske såkaldte »Lauer-Taxe«, som i tilfælde af salg af et ikke receptpligtigt produkt lægges til grund for afregningen over for den lovpligtige sygeforsikring.
3. Baseret på den vejledende udsalgspris (UVP) fra producenten (hvis den eksisterer) og ellers på apotekernes udsalgspris.
4. Alle rabatkoder kan indløses hvis mindstesalget overholdes.